Keren Cytter

Keren Cytter, Vengeance, Rose Garden.
Kunsthall Oslo torsdag 4. september kl. 18.30
Utstilling åpen fredag 5. og lørdag 6. september kl. 12-17

Vengeance er en film i syv deler med såpeoperaens estetikk. I en episk saga om glamour og svik i reklamebransjen tar Cytter i bruk konvensjoner fra sjangeren, samtidig som hun snur dem på hodet. Vengeance er en nådeløs satire om hva som skjer når livet reduseres til å sirkle om materielle verdier. Cytter vil også vise et nytt filmarbeid med tittelen Rose Garden, som benytter scener fra Luis Buñuels film Golden Age som forelegg. Kunstneren vil være til stede på åpningen.

Keren Cytter er født 1977 i Tel Aviv og bor og arbeider i New York. Hun har et allsidig kunstnerskap og arbeider blant annet med film, foto, performance, dans, teater og poesi, og har også utgitt tre romaner. Hennes siste utstillinger er MOP VENGEANCE på Pilar Corrias i London, Video Art Manual på Diverse Works Art Space i Houston, Texas, Based on a True Story på Oakville Galleries i Oakville, USA, samt deltakelse på Marrakech-biennalen 2014.