Øyvind Mellbye

Øyvind Mellbye, Slepebrøler
Kubaparken lørdag 6. september kl. 12.00Slepebrøler er en ghettoblaster støpt i betong og installert i Kubaparken på Grünerløkka (Grünerhagen ballplass). Denne gir alle som har en mobilenhet med Bluetooth-funksjon mulighet til å koble seg til og spille det de vil – høylytt i det offentlige rom. Brunch serveres. Kunstneren vil være tilstede.

Øyvind Mellbye er født 1985 i Oslo, hvor han bor og arbeider. Han er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen (2010) og arbeider hovedsakelig med skulptur, lyd og installasjoner knyttet til teknologi. Hans siste prosjekter er Mal Alt!, separatutstilling under Hammerfest nasjonale kunstfestival, 2013, Arctic Challenge, stedspesifikt prosjekt på Andørja, 2011 og verket Sølveplene på Piksel 2010, festival for elektronisk kunst, Bergen.