Sandra Mujinga

Sandra Mujinga, I can delete it, it is not happening now
Blitz lørdag 6. september kl. 22.00

NaEE RoBErts er alter-egoet til kunstneren Sandra Mujinga som hun bruker til sine musikk og performance-prosjekter. Roberts spiller en forvrengt, industriell mutasjon av dubstep og hip hop elektronika, akkompagnert av improvisert vokal. På samme måte som i musikken er hennes videoarbeider preget av subkulturelle referanser, både dekonstruerte og innovative på samme tid.

Mujinga vil presentere en ny NaEE RoBErts-performance for Soft City, en konsert akkompagnert av et moteshow med kunstnerens egen design. Med Sandra Mujinga, Mansour Gueye, Korgba Kanu og Nana Maxwell Yaw.

Sandra Mujinga er født 1989 i Goma, Den demokratiske republikken Kongo og utdannet fra Kunstakademiet i Malmø. Siste utstillinger er Back To Basic, Vestfossen Kunstlaboratorium, Face Time/Facetime- Real Time/Realtime, Oslo Kunstforening og Make Me Like You, CEO Gallery, Malmø, Sverige. Mujinga ble i 2013 tildelt Sparebankstiftelsen DNBs kunststipend.